Consultor en comerç internacional per empreses - Albert Pallarès
293
page-template-default,page,page-id-293,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Sobre mi

La meva historia

Ja fa forces anys d’ençà que en la primera Pime on treballava, d’un dia per l’altra, em van preguntar si em veia en cor d’organitzar una Fira Internacional. Aquell va ser el començament de la meva trajectòria.
Vam assistir amb èxit en aquella fira, van sorgir els primers Distribuïdors i vam començar a vendre en l’àmbit Internacional.
Ja en aquell moment, em va apassionar aquesta feina i encara ho segueix fent en el dia d’avui, en la qual combino la Consultoria, al mateix temps que imparteixo les classes com a professor en el Màster d’Internacionalització de Pimes de la Universitat de Barcelona.
Sempre he tingut molt clar, que hi ha un únic objectiu i que aquest és la venda.
Tot i així, per a poder treballar en aquests mercats fan falta un conjunt de coneixements i això és el que jo us aportaré.
En primer lloc un compromís i una entrega absoluta, lluitant pels valors i objectius de la vostra empresa, en segon lloc amb un clar enfoc comercial i finalment fent tots els passos d’una manera segura per a reduir tots els riscs inherents a aquesta activitat.
Si esteu a punt per a començar a Internacionalitzar la vostra empresa, posem-nos en contacte i comencem a posar fil a l’agulla.
Fins aviat!