Serveis de consultoria en internacionalització de PIMES - Albert Pallarès
287
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-287,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Serveis

Solucions en Comerç Internacional

Consultor de comerç exterior especialitzat en la internacionalització de PIMES.

Amb la meva integració total al projecte, lidero la transformació de la PIME, arribant a nous mercats exteriors, incrementant resultats i minimitzant riscos.

Sempre al costat dels meus clients, definint les accions a portar a càrrec per a una correcta expansió del negoci.

Outsourcing Departament d'Exportació

Si la seva experiència internacional és limitada, o no disposa dels recursos humans adequats, però té clara l'aposta de la seva empresa cap a la Internacionalització, l'ajudaré a iniciar aquest procés per a la seva empresa. Em convertiré en el seu Departament d'Exportació, fixant objectius i realitzant tota la tasca comercial i administrativa necessària per a assolir l'èxit en les seves vendes internacionals.

Xarxa de Distribució Comercial

La selecció de la xarxa de Distribució Internacional és clau en tot el procés. Una bona cerca i selecció dels agents comercials internacionals, distribuïdors, representants i socis locals, serà una base molt important per a la correcta expansió del nostre negoci. Necessitem trobar socis, que lluitin per als interessos de la nostra empresa, en els seus mercats corresponents. Un cop seleccionats, acompanyo en tot el procés de negociació de totes i cada una de les operacions que es vagin generant.

ORGANITZACIÓ DE VIATGES COMERCIALS

Organització dels seus viatges comercials internacionals a fi de tenir trobades amb qualsevol dels intermediaris de la seva xarxa de distribució (Agents comercials, Distribuïdors, representants, clients finals, etc.) Organització de missions comercials a fi d'aconseguir presentar la seva empresa, als socis adequats, ocupant-nos de tota la part logística del viatge.

Assistencia a Fires Internacionals

Un dels inicis més ràpids per a tancar una venda en Comerç Exterior, és l'assistència a Fires Internacionals. En cas que aquest sigui l'interès de la seva empresa, un cop triada la Fira, es faran totes les gestions abans, durant i després d'aquesta, per a assolir el màxim rendiment dels objectius establerts. Inclou també la contractació de l'espai per a exhibir els seus productes i serveis.

Informació de mercats internacionals

La informació és el poder i a fi de poder prendre les decisions correctes, l'hi lliurem la informació de comerç exterior que sigui clau en aquest sentit, en relació a mercats, Xarxa comercial, estudis de mercat a mida i/o sobre la competència. Perquè vostè pugui iniciar el procés de la internacionalització amb la màxima seguretat possible.

GESTIÓ DE SUBVENCIONS PER A LA INTERNACIONALITZACIÓ

Un dels àmbits empresarials amb més possibilitats de créixer i oferir noves possibilitats de negoci a les empreses és el de l'exportació. És necessari localitzar els recursos financers que us ajudaran a afrontar la iniciació, l'expansió i la consolidació del vostre projecte, localitzant les subvencions existents en el mercat i gestionar-les, reduint així els costos de l'empresa.