L'importància dels Incoterms. - Albert Pallarès
La rellevancia dels Incoterms
Incoterms, incoterms 2010, Comerç Internacional, Consultor en Comerç Internacional, Albert Pallares, Assessor en Comerç Internacional, Pimes
585
post-template-default,single,single-post,postid-585,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

L’importància dels Incoterms.

Inoterms 2010

L’importància dels Incoterms.

Consultor InterNAcional per a PIMES

Perquè són tan importants els Incoterms?

Sempre els hi comento als meus alumnes a classe, independentment de l’idioma que parlin, en Comerç Internacional, la llengua que utilitzem per a entendre’ns entre comprador i venedor són els incoterms.

Quina és la seva rellevància?

L’objectiu principal dels incoterms és establir un conjunt de regles i requisits entre comprador i venedor de les pràctiques més habituals utilitzades en el Comerç Internacional.

D’aquesta manera, evitem que hi hagi malentesos entre les 2 parts.

Bàsicament, ens defineixen 3 grans àrees.

  • Una és qui farà la gestió de contractar els diferents serveis dins la cadena logística.
  • La segona és qui ho pagarà, sempre deixant molt clar que tot el procés la de pagar sempre el comprador, però en funció de l’incoterm pactat, és possible que el venedor ho avanci, i posteriorment ho posi en la seva factura de venda.
  • I finalment els incoterms també ens marquen el punt concret, on es cedeix el risc de la mercaderia, o sigui, fins a quin punt jo en sóc responsable i com tal haig de tenir la mercaderia assegurada, i a partir de quin punt se n’ha de fer càrrec l’altra part.

La Cambra de Comerç Internacional, ha fet diverses reunions en els últims anys, per anar polint i millorant els Incoterms, i que donessin el màxim de resposta als seus usuaris.

L’últim acord són els Incoterms 2.010, que consta d’11 incoterms.

Si vols saber més coses, al respecte, no dubtis en consultar-me.

Albert Pallarès.
Consultor en Comerç Internacional per a Pimes
Telf: 649.83.79.66
www.albertpallares.com

AlbertPallares
albert.pallares@projeccionspdc.com
No Comments

Post A Comment

*