Formació en comerç internacional i exportacions - Albert Pallarès
440
page-template-default,page,page-id-440,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Formació

                     Formació en Comerç  Internacional

Adaptats a la necessitat de cada empresa, amb un clar enfoc en l’aplicació pràctica dels coneixements adquirits, ofereixo cursos professionals de formació en comerç internacional.

Presencial i també In-company, desplaçant-me a les vostres instal·lacions.

Curs de Gestió Administrativa del Comerç Internacional

La gestió correcta i eficient dels processos d’importació i exportació de mercaderies esdevé un element clau per a la competitivitat de l’empresa.

Curs Incoterms 2010

Decidir el preu d'exportació comporta plantejar-se qüestions i prendre decisions d'importància per a l'empresa. Per a això t'oferim una eina de càlcul de preus d'exportació basada en l'estructura de costos de la cadena logística del comerç exterior, els Incoterms.

Curs Documentació Internacional

Documents i circuits administratius del comerç internacional. Diferents tipus de documentació. Com realitzar documents i on es poden aconseguir, tramitar i fer arribar al seu deti final.

Curs Mitjans de Pagament Internacional

L’objectiu del curs és conèixer les formes de pagaments internacionals, identificar en quinss casos ens interessa utilitzar les unes o les altres, valorar el cost de les diferents operatives i reduir els riscos de no cobrament en les operacions internacionals.

Negociació en Comerç Internacional

Un dels aspectes que caracteritzen el món del comerç internacional, són les diferències en l'àmbit cultural entre els interlocutors. L'objectiu del curs és donar les eines de negociació i comunicació amb altres països, veient les diferents fases del procés de negociació i veure com ha d'actuar un bon negociador.